BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

divendres, 18 d’abril del 2008

ATENCIÓ: ULTIMA CRIDADA PER ALS XIQUETS DE 5 ANYS V. EMBARQUEN PER LA PORTA 3

Hui hem anat a l'aeroport.
El fet d'eixir de l'escola ja és divertit, però a més l'eixida ha estat molt bé.

Les espectatives que teniem s'han complit, ens estaven esperant, ens han posat uns jupetins "taronja fosoforito" i ens hem passejat per tota la terminal.
No cal que us diga que erem el centre de totes les mirades de la gent que esperava per agafar un vol.
Això si, despertàvem un somriure en totes les cares.
Després d'explicar-nos que devíem fer per tal d'agafar un avió,
hem passat els controls d'escaner i hem anat a la zona "d'embarque" on hem descansat mirant per la finestra com s'enlairaven o aterraven els avions.
Quan hem acabat d'esmorzar ens han passejat per les pistes en un autobús que anomenen "Jardinera" fins al parc dels bombers de l'aeroport. I allí s'han despertat les vocacions dels futurs bombers i bomberes, i qui no vol ser bomber després de pujar a un camió gegant, fer sonar les sirenes, parlar pels altaveus del camió i llançar grans dolls d'aigua? TOTS

El comportament ha sigut molt bó, com sempre, i no s'ha embarcat cap xiquet en cap avió, que era la meua preocupació.
En resum, ens ho hem passat genial, malgrat la pluja.


2 comentaris:

JAVIER TORRALBA ha dit...

De veritat que han disfrutat molt,perque els meus fills veniem encantats contan tot lo que han fet i han vist.La torre de control ha sigut lo que més.

Gracíes per fer que els nostres fills pasen díes tan maravillosos.

JUANI

Unknown ha dit...

Si tenim en compte que estàveu en un aeroport i que portàveu aquelles samarretes, és una sort que no vos hagen facturat a Guantànamo...