BENVINGUTS
Espere que aquest bloc us servisca per a estar més informats i pugueu gaudir amb les imatges de tot allò que ens fa gaudir cada dia a nosaltres en classe. M'agradaria que deixareu les vostres opinions i comentaris.

dimecres, 5 de març del 2008

EXCURSIÓ AL MARQ

Per fi hem représ el tema dels Romans. Com sabeu fa dues setmanes vam anar d'excursió al MARQ i la visita no va estar com en cursos anteriors. Vam coincidir massa gent el mateix dia, unes 150 persones alhora en el museu,a més, d'un congrés d'empreses que esmorzaven davall dels arbres, quan ens tocava a nosaltres descansar, i això va provocar que ens cridaren l'atenció perque els xiquets i xiquetes corrien per tot arreu. Vam haver de quedar-nos asseguts en l'estoreta, perque alçàvem pols.
La visita a l'interior va ser massa ràpida i , almenys al meu parer, falta de
continguts, explicacions molt breus i sobre tot falta de temps per poder observar les coses que allí s'exposen, detingudament.
El taller va estar molt bé, i les monitores també van atendre perfectament els xiquets i van explicar allò que els havien dit que explicaren. Els materials que s'utilitzen per a aquestos tallers són cars i a l'escola no ens ho podem permetre. La Diputació si. La meua queixa no és sobre el tracte rebut, ni sobre la qualitat dels tallers, sinò sobre l'organització i planificació de les activitats, la meua queixa va adreçada al Departament Didàctic del Marq. I així els ho farem arribar, doncs pareix ser
que als altres cursos, Infantil de 3, que van anar la setmana anterior, els va passar alguna cosa pareguda.
Doncs bé, tot açò, afegint-li la motivació que teníem en eixos moments pels planetes, havia provocat que els Romans no ens acabaven de "conquerir". Al menys a mi.
De tota manera els xiquets i xiquetes s'ho passaren d'allò més bé, segur que si els haveu preguntat ells no s'adonaren de res. El fet d'eixir de l'escola és suficient i sinò mireu les cares...

1 comentaris:

Unknown ha dit...

És una pena que vos haguéreu de quedar assegudets en l´estoreta perquè alçàveu pols. Ja veus, criatures de 5 i 6 anys alçant pols, quina desmesura i quina desvergonya!

Clar! Als dels congrés d´empreses "que esmorzaven davall dels arbres" no els van dir res perquè alçaven, a més de l´esmorzar, beneficis i dividends, i la pela és la pela fins i tot al Marq.